Advertisment

Thursday, October 8, 2015

Mars Mancing


"Ceritane Wong Lagi Mancing
Rupane nganti koyo cacing
Awake ambune kecing
Yen ra intuk terus
muring-muring...

Sing mancing nganti tenanan
Mentelang Nyawang Kambangan
Dasare seng golek umpan
Direwangi nganti blusukan...l


Matane sing mancing ngantuk
Mergone ra intuk-intuk
Wetenge wes nganti kluruk
Tangane nyekeli batuk


Senajan umpane uler
Iwake wis podho mlenger
Sing mancing nganti liyer-liyer
Nganti cangkeme dirubung laler

Ref:
Strike kanan strike kiri
Seng narik ati-ati
Yen ucul gawe gelo ati
♪♪

Strike dalam strike depan
Sing mancing ngantek edan
Yen ucul wis ra karuan

-
Sing njaring jan rodo pekok
Wes reti iwake ketok
Lha kok malah disogok-sogok
Koyo anu neng njero katok
-

Matene do podho plirik
Kancane yen intuk serik
Ra trimo iwake cilik
Jebul kolam iwake sitik
-

Iki lagu geguyonan
Yo sori yen ra kelegan
sing penting tetap kekancan
Ojo do podo jotos-jotosan "



No comments:

Post a Comment